תואר ראשון - ניהול עסקי

בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטת חיפה מכשיר סטודנטים.ות לתפקידי ניהול כמעט שלושה עשורים.

תוכנית התואר הראשון בניהול עסקי מטרתה להכשיר בוגרים.ות להשתלבות בתפקידי ניהול ראשוניים (first-line managers) בארגונים. התוכנית מיועדת לעובדים.ת בתחילת הקריירה, המעוניינים.ות לפתח את הפוטנציאל הניהולי ולשפר את ההזדמנויות התעסוקתיות שלהם.ן במגוון תחומים בארגונים עסקיים, ציבוריים וחברתיים.

תוכנית הלימודים שלנו מעניקה הבנה עמוקה של מושגי מפתח, פרקטיקות ותהליכים בעולם הניהול, כמו מנהיגות, תכנון אסטרטגי, התנהגות ארגונית, ניהול רב-תרבותי, עסקים בינלאומיים, שיטות מחקר, טכנולוגיה בניהול, מערכות מידע ניהוליות, שיווק וכספים. ניתן ליישם מיומנויות אלו במגוון עיסוקים, כגון כתיבת תוכניות עסקיות, הובלת צוותים, ניהול התפעול, ניהול קשרי לקוחות וניהול פרויקטים.

בוגרי.ות התואר יקבלו כלים לחשיבה ביקורתית ויצירתית, ידע תיאורטי וידע מעשי, הדרושים כדי לשגשג בעולם הניהול הדינאמי והתחרותי, ויוכלו לזהות ולהבין שינויים חברתיים, גיאו-פוליטיים, כלכליים וטכנולוגיים ואת השפעתם הישירה והעקיפה על עולם העבודה. הלמידה מתקיימת במתכונת של הרצאות פרונטליות, דיונים, הרצאות אורח וסימולציות. דגש רב ניתן לעבודת צוות והפרייה הדדית של הלומדים.ות.

הצטרפו אלינו ועשו את הצעד הראשון לקראת קריירה מספקת ומתגמלת בניהול.

לפרטים ניתן לפנות אל: